Basano Coraglia

Graziella och Gianluigi hos Basano Coraglia har arbetat i godisindustrin sedan 90-talet, specialiserade i glass. I början av 2000-talet väcktes intresset för nougat och sedan dess har de varit intresserade, velat lära sig historien och traditionerna. De började en resa, geografiskt och kulturellt, när de letade efter nougatens original. De reste runt i Italien och i Europa och letade efter de bästa hantverkarna, samlade på sig och experimenterade med nya recept hemma i San Damiano d'Asti.

Så småningom insåg de att nougaten nougaten från Piemonte troligen tillhör de bästa i kategorin. För kvalitén på innehållet, alla hasselnötter från Piemonte IGP och honung från Roero samt lång erfarenhet av tillverkarna.

Idag producerar Graziella och Gianluigi nougat och använder sig av den erfarenhet de samlat på sig genom åren. De följer varje del av skapandet, väljer bara de allra bästa ingredienserna från närområdet.

"Vår hemlighet? Vi producerar bara vad vi verkligen gillar.
Och vi glömmer inte att använda den viktigaste hemliga ingrediensen: passion."

GraziellaBasano Coraglia

Basano Coraglia produkter som vi älskar och säljer


[button color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”medium” url=”http://www.vinoepane.se/butik/” text=”Gå till webshop” color_override=””]