Säg JA till ditt drömbröllop på Piccolo Principe i Piemonte!

Det här är er dag!

Drömmer ni om det perfekta stället att fira ert bröllop tillsammans med familj och vänner? En plats med utmärkt italiensk mat, garanterat bra väder (nästan alltid!), generös gästfrihet, underbara omgivningar och en varm atmosfär? Piccolo Principe är det stället!
Vi erbjuder stora möjligheter att göra er speciella dag eller helg unik. Vi kan ordna aktiviteter för dina gäster, minnen som kommer att vara en livstid. Låt oss ta hand om hela eller delar av arrangemanget, så kan ni luta er tillbaka och njuta av ögonblicket.

Låt drömmen bli sann!

Har ni alltid drömt om ett italienskt bröllop, men ni vet inte riktigt hur ni ska gå till väga? Vi skulle älska om ni ville hålla det här hos oss. Vi kan hjälpa dig med alla praktiska saker som att hitta en bröllopsförrättare, den perfekta platsen för vigseln, ett band som kan spela till dansen, en frisör och den allra vackraste brudbuketten.

Vänta inte för länge, låt oss hjälpa till. Och du, dessutom kan du prata svenska och slipper hanka dig fram på italienska.

Agriturismo Piccolo Principe

Ett underbart ställe mitt mellan Asti och Alba, högst uppe på en kulle, omgiven av vingårdar, hassellundar och fruktodlingar. Klara dagar ser vi ända bort till de snöklädda Alperna. 45 minuter till Piemontes huvudstad Torino och bara 1,5 timme i bil till flygplatserna i Milano.

Vi har fem rum med upp till 3-4 personer i varje rum, så totalt kan vi husera ca 15-17 gäster. Självklart har vi samarbete med mängder av andra ställen runt omkring, så ni kan bjuda in så många gäster ni vill. Vi ordnar såklart busstransporten och hämtar upp innan och lämnar av efteråt.

Vår mat är prisbelönt och rent fantastisk, restaurangen har plats för ca 80 gäster, utomhus är det obegränsat med plats. Rummen är nyrenoverade, vi har en riktigt fin trädgård, ny pool, hönor, getter och massa annat. Kom ner en helg och hälsa på ska du få se! 😊

    Hej! Vad heter du? 🙂

    Vad är din e-postadress?

    När skulle du vilja ha din speciella dag?

    Hur många gäster kommer det?

    Berätta för oss om din vision för bröllopet