Cantine Povero

”Farfar Tumlin berättade att när han planterade sin första vinstock 1948, kände han ett starkt känslomässigt band och tillhörighet till sitt land, samtidigt med stolthet att
han kunde fortsätta traditionen som hans förfäder påbörjade 1837. Ett värdefullt arv av ålderdomlig klokhet som Tumlin förde vidare till våra föräldrar och även till våra barn.
Han lärde oss att lyssna på säsongerna samtidigt som vi tittade på skotten, bladen och druvorna, att nästan smeka dem under växten.

Han gav oss den typiska uthålligheten hos en bonde som tålmodigt kan vänta på naturens belöning för hans insatser. Det här är arvet efter farfar Tumlin.

Vår är en historia om en familj och en allians mellan gamla och nya generationer, som nu har gjort det möjligt att förnya historien genom att acceptera framtidens uppfinningar.
Tack vare dessa starka rötter i vårt land och i vår historia, är vinet som görs idag av Cantine Povero som ”buteljerad erfarenhet” som är menat som en gåva till världen.”

Cantine Povero produkter som vi älskar och säljer


[button color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”medium” url=”http://www.vinoepane.se/butik/” text=”Gå till webshop” color_override=””]