Carlin de Paolo

…JAG VILL BERÄTTA EN HISTORIA FÖR DIG… (pappa Franco)
Resan hos en familj, förenade i livet och i arbetet, en resa som började för länge sedan. Det fanns en tid när vi lappade samma par byxor och minsta sak var skäl nog att vara glad. Det enda vi förväntade oss var ömsesidig ärlighet.

Vi är tacksamma för varje dag som går och för varje dag som ska komma, för varje liten framgång. Kärleken föder passionen som driver allt vi gör i dag.

Vårt företag har klarat både upp- och nedgångar i livet. Vi vill varken prata om våra uppoffringar eller om hårda tider. ...vi accepterar motgångar som ett sätt att lära och vi välkomnar framgångar som en belöning.

Vårt varumärke betyder att gå vidare. Detta är vår resa på vår värdefulla jord. Tråden som vi har lappat våra byxor har lossnat lite under fyra generationer och vi går fortfarande, framåt och beslutsamt.

”Vi är en familjeägd vingård, redan i fjärde generationen och vi har alltid tillverkat och sålt vin.
Vår farfar Carlin, son till vår farfarsfar Paolo, arbetade outtröttligt, böjd från det hårda arbetet på vinfälten under många år. Trots det var han alltid glad, med en knuten näve som ett tecken på beslutsamhet och att alltid sträva framåt.

Arbetet med jorden, kärleken till familjen, ett liv fyllt av uppoffringar, byxorna lappade och ett öppet hjärta. Den bästa ingrediensen i ett vin är ärligheten hos vinmakaren.”

Carlin de Paolo

Carlin de Paolo produkter som vi älskar och säljer


[button color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”medium” url=”http://www.vinoepane.se/butik/” text=”Gå till webshop” color_override=””]