Om mig

Hur hamnade jag här?

Jag heter Cathryn och bor i Vaxholm utanför Stockholm. Jag är sommelier med en väldigt avslappnad attityd till ”svag nordsluttning” och detaljerad nördkunskap. Vin ska vara kul, gott och inspirera till att vilja lära sig mer!!

Fram till vintern 2013/14 var jag hög chef inom IT-branschen och under många år reste jag konstant över hela Europa. Arbetet och livsstilen tärde på mig mer än jag kunde ana, så när jag sprang in i väggen blev jag själv uppriktigt förvånad, men säkerligen ingen annan.. För att läka bestämde sig min man Anders och jag oss för att ta bilen och åka ut på långresa, så vi tog hunden Elsa i kopplet och drog iväg.

 

Första våren utforskade vi alla regioner i vårt älskade Italien under mer än 4 månader och andra våren åkte vi runt hela kustlinjen i Frankrike, Spanien och Portugal. Först därefter kunde jag komma på vad jag ville göra ”när jag blev stor”, nämligen att jobba med vin och mat. Och så blev det!

Jag arrangerar vinresor till Italien och leder vinprovningar hemma i Stockholm eller på andra håll. Då och då lagar jag någon extra god mat hemma i köket och lägger ut receptet. Reser ofta och väldigt gärna, helst till Norra Italien och andra bra ställen. 

Välkommen att följa mig på min resa!

Cathryn