Vinprovningar med mat är vår specialité i kombination med den otvungna, avspända och supertrevliga stämningen. I december 2019 firar vi 4 års jubileum och det är så kul att konstatera att de allra flesta av våra gäster kommer tillbaka gång på gång och bättre betyg än så kan man väl inte få?

Välkommen till någon av våra enormt uppskattade provningar i Vasastan, Stockholm.

Hos oss behöver du aldrig känna att du kan ”för lite” om vin, vi pratar om vin på ett okomplicerat sätt och lotsar dig mellan de sex olika dryckerna vi provar och maten du får att äta till. Sammantaget motsvarar tilltuggen ungefär en varmrätt. Vi garanterar att du får en härlig kväll med många skratt och nya vänner.

Pris

Priset är oftast 695 kr per person inkl all dryck och alla tilltugg. Antalet platser är begränsat till 20 personer. Tid ca 2,5 timmar.

Praktiskt

– Alltid på Vinbaren Devoto, Vikingagatan 5, i Birkastan. Närmaste tunnelbanestation är St Eriksplan.

– Alltid 6 bra viner med 6 riktigt goda tilltugg, tillagade av kockarna Anders eller Anders

– Alltid start kl 18:00 och slut ca kl 20:30

– Alltid en möjlighet att hänga kvar i baren och ta något extra glas vin om du känner för det

– Alltid möjligt att boka en hel vinprovning bara för dig och dina 19 närmaste vänner

– Alltid möjligt att få specialmat om du är allergisk mot något

– Alltid, alltid, alltid supertrevligt!!!!

Betalning

I samband med anmälan kommer jag skicka dig en faktura via mail.

Avbokning

Anmälan är bindande, men du får såklart lämna över platsen till någon annan om du får förhinder. Om du är ute i god tid ska vi försöka göra allt vi kan för att hjälpa dig att boka om till ett annat tillfälle.

Anmälan

Välkommen med din anmälan på www.vinoepane.se/kontakta-mig/.

Parfymer

Spruta helst inte på dig parfym precis innan du kommer på provningen. Vi vill ju inte att vinerna ska dofta Hugo Boss eller Yves St Laurent’s Opium istället för krusbär och löddrande höst. 🙂

Egen provning

Vill du arrangera en egen provning för dina vänner eller kollegor är du välkommen att kontakta mig så skickar jag en offert. Minimidebitering för 18 personer.

Höstterminen 2019

Onsdagen den 20 november och torsdagen den 21 november – Skaldjur och bubbel! – Fullbokat

Vilket tema, kan inte bli bättre! Kock-Anders tar med sig purfärska skaldjur från sin hemstad Göteborg som vi njuter av ihop med bubbel från olika länder och regioner. En krabba med sparkling wine från södra England; Mmmmmmmm magic!

OBS! Ikväll äter vi extra dyrt, så priset är 895 kr. 🙂

Torsdagen den 28 november – Nyårsmiddagen! – Fullbokat

Är det du som ska arrangera nyårsmiddagen i år? Ta det lugnt, vi hjälper dig! Kock-Anders lagar förslag på världens godaste nyårsmeny och jag häller upp välkomstbubbel, en vit, en röd, ett ostvin, ett dessertvin och ett vin till 12-slaget i glasen. Det är bara för dig att kopiera – rakt av! Happy, Happy, Happy New Year!

OBS! Ikväll både äter och dricker vi extra dyrt, så priset är 895 kr. 🙂

 

Torsdagen den 5 december – 4 års jubileum! – Fullbokat!

Ikväll firar vi 4 årsjubileum med ett hejdundrande kalas!!! Det är alltså hela fyra år sedan vi satte igång med dryckesprovningar och nu är vi uppe i ca 175 genomförda, mycket uppskattade och näst intill samtliga fullbokade provningar. 🙂 Temat för kvällens provning är Fest, så vi kommer prova på riktiga lyxiga godsaker i glasen och på tallrikarna.

OBS! Ikväll både äter och dricker vi extra lyxigt, så priset är 1.195 kr per person. 🙂

Tidigare provningar under hösten 2019:

Torsdagen den 29 augusti – Kändisviner

Torsdagen den 12 september – Sydamerika

Onsdagen den 18 september – Höstens smaker

Torsdagen den 26 september – Alpviner

Onsdagen den 23 oktober – Nebbiolo

Torsdagen den 7 november – Pilgrimsvandringen Santiago de Compostela!

 

 

Ölprovningar

bier-garden

Är du intresserad av en professionell ölprovning? Hör gärna av dig så arrangerar vi en under ledning av kunnige ölkännaren Gustav Pettersson. Vi provar 6 st olika ölsorter och äter något gott till varje glas. Sammantaget motsvarar tilltuggen ungefär en varmrätt. Gustav lotsar oss mellan utvalda öl, olika bryggerier och tekniker, tipsar om bra pubar och mycket annat.