Supertrevliga, otvungna och avslappnade vinprovningar är vår specialité! Hos oss behöver du aldrig känna att du kan ”för lite” om vin, vi pratar om vin på ett okomplicerat sätt och lotsar dig mellan de olika dryckerna vi provar och tilltuggen du får att prova till.

I fyra år har vi  hållit provningar och nu är vi uppe i närmare 200 st! Det är så kul att konstatera att de allra flesta av våra gäster kommer tillbaka gång på gång och bättre betyg än så kan man väl inte få?

Välkommen till någon av våra enormt uppskattade provningar i Vasastan, Stockholm! Vi garanterar att du får en härlig kväll med många skratt och nya vänner.

Pris

Priset är oftast 745 kr per person inkl all dryck och alla tilltugg. Antalet platser är begränsat till 20 personer. Tid max 2 timmar.

Praktiskt

– Alltid på Vino e Pane @ Vikingagatan 5 i Birkastan. Närmaste tunnelbanestation är St Eriksplan.

– Alltid fem bra viner med fem riktigt goda tilltugg som är speciellt utvalda för att passa till vinet.

– Du behöver inte vara proppmätt när du kommer, ej heller vrålhungrig.

– Alltid start kl 18:00 och slut ca kl 20:00

– Alltid en möjlighet att hänga kvar i baren och ta något extra glas vin om du känner för det. Eller komma lite tidigare och ta ett glas kallt bubbel som ”uppladdning”.

– Alltid möjligt att boka en hel vinprovning bara för dig och dina upp till 25 närmaste vänner

– Alltid möjligt att få specialmat om du är allergisk mot något

– Alltid, alltid, alltid supertrevligt!!!!

Betalning

I samband med anmälan kommer jag skicka dig en faktura via mail.

Avbokning

Anmälan är bindande, men du får såklart lämna över platsen till någon annan om du får förhinder. Om du är ute i god tid ska vi försöka göra allt vi kan för att hjälpa dig att boka om till ett annat tillfälle.

Anmälan

Välkommen med din anmälan på www.vinoepane.se/kontakta-mig/.

Parfymer

Spruta helst inte på dig parfym precis innan du kommer på provningen. Vi vill ju inte att vinerna ska dofta Hugo Boss eller Yves St Laurent’s Opium istället för krusbär och löddrande höst. 🙂

Egen provning

Vill du arrangera en egen provning för dina vänner eller kollegor är du välkommen att kontakta mig så skickar jag en offert. Minimidebitering för 18 personer.

Våren 2020

På grund av de rådande omständigheterna kommer det vara max 10 deltagare på vårens provningar så att alla får gott om plats. Självklart stannar du hemma om du uppvisar minsta lilla sympton.

Hör gärna av dig om du vill boka in en egen provning för dina närmaste, så hittar vi ett datum.

Rosé, sommarens bästaTorsdagen den 28 maj kör vi en riktig sommarfavorit; Rosé, sommarens bästa! Efter den här kvällen slipper du gå och irra i gångarna på Systembolaget, i jakt efter det godaste rosévinet för hänget på balkongen och i hammocken. Trots att man inte tror det ibland, det kommer en sommar i år också!

 

 

CefalùTisdagen den 2 juni hamnar vi på en av Europas största öar, Sicilien. Det här häftiga stället erbjuder väldigt mycket, så glöm allt du trott om sötsliskiga lådviner. Nu ska vi prova sofistikerade och riktigt eleganta saker. Sicilien levererar!

Ölprovningar

bier-garden

Är du intresserad av en professionell ölprovning? Hör gärna av dig så arrangerar vi en under ledning av kunnige ölkännaren Gustav Pettersson. Vi provar 5 st olika ölsorter och äter något gott till varje glas. Sammantaget motsvarar tilltuggen ungefär en varmrätt. Gustav lotsar oss mellan utvalda öl, olika bryggerier och tekniker, tipsar om bra pubar och mycket annat.